GENÇ BELEDİYESİ

İstanbul’da 2’nci Bingöl Tanıtım Günleri
14.04.2022

Maltepe Sahili Etkinlik Alanı’nda düzenlenen ‘ 2’nci Bingöl Tanıtım Günleri’ açılış törenine; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kalkınma Bakanı Yardımcısı Yusuf Çoşkun, Milletvekili Enver Fehmioğlu, Vali Yardımcısı Tunahan Çil, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Genç Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural, Genç Belediye Başkanı M. Hadi Topraktan, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Eski Milletvekillerinden Feyzi Berdibek, Eşref Taş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, Kültür ve Turizm Müdürü Kasım Barman, Bin-Genç Der Başkanı Halit Sanır, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Burtaşkıray, ilçe kaymakamları, belediye başkanları ile çok sayıda işadamı ve vatandaşlar katıldı.