GENÇ BELEDİYESİ

Genç Belediyesi, 178 çöp konteyneri aldı.
14.04.2022

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Belediyemize verilen 160.000,00 Tl nakdi hibe yardımıyla satın alınan 770 litrelik 120 adet, 400 litrelik 58 adet Çöp Konteyneri satın alınmış olup, ihtiyaç duyulan bölgelerde halkımızın hizmetine sunulacaktır. Hayırlı olsun.   Genç Belediyesi, ilçe merkezinde çöplerin gelişi güzel sokaklara atılmaması için 178 çöp konteyneri satın aldı. Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, yaptığı açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle satın alınan 120'si 770, 58'i de 400 litrelik olan çöp bidonlarının ihtiyaç duyulan bölgelere halkın hizmetine sunulacağını bildirdi.   Konteynerlerin toplam maliyetinin 160 bin lira olduğunu bildiren Dirik, "Amacımız ilçemizi daha güzel ve yaşanabilir bir merkez haline getirmektir. Bu çerçevede çevre kirliliğinin önüne geçmek ve vatandaşların ihtiyacını karşılamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni çöp konteynerleri ilçemize hayırlı olsun. Katkılarından dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'a şükranlarımı sunarım." ifadelerini kullandı.