GENÇ BELEDİYESİ

Belediye Başkanımız Mehmet Zeki Dirik Köy Muhtarları İle İstişare Toplantısına Katıldı.
14.04.2022

İlçe Kaymakamımız Sayın Arif Gül’ ün başkanlığında; Genç Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından düzenlenen "Köy Muhtarları İle İstişare Toplantısı" na katıldık. Köy Muhtarları Köyleri ile ilgili sorun ve taleplerini dile getirdiler.     Genç Kaymakamı Arif Gül başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, İl Genel Meclis Üyeleri Abdullah Aldal, Mehmet Balcı, 68 köy muhtarı, kamu kurum kuruşlarının müdürleri ile ilçede bulunan yatırımcı firma yetkilileri katıldı.   Toplantıda söz alan muhtarlar, köylerinde yaşadıkları yol, kanalizasyon, içme suyu gibi sorunları dile getirerek çözüm istediler.   Toplantı kapsamında köylerin genel eksiklikleri belirlenerek 2020 yılı Köydes Yatırım Programı ön çalışması gerçekleştirildi.