GENÇ BELEDİYESİ

Belediye Başkanımız Mehmet Zeki Dirik Başsağlığı Mesajı Yayınladı.
14.04.2022

İdlip'de katil rejim unsurlarınca gerçekleştirilen hain ve kalleş hava saldırısında şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.Saldırıda yaralanan askerlerimize de Allahtan acil şifalar diliyorum.Milletimizin başı sağolsun.   Hatay Valisi Rahmi Doğan "Esed rejim güçlerinin yapmış olduğu hava saldırısı sonucu 33 Mehmetçiğimiz şehit olmuştur. Hastanelerdeki yaralı askerlerimizin hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Birazdan hastanede yaralılarımızı ziyaret edeceğiz. Sağlık mensuplarımız, hiçbir Mehmetçiğimizin hayati tehlikesinin olmadığını ifade ettiler. Şu an itibarıyla hastanemizde 32 yaralımız var."