GENÇ BELEDİYESİ

Belediye Başkanımız Mehmet Zeki DİRİK "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" mesajı yayınladı.
14.04.2022

Belediye Başkanımız Mehmet Zeki DİRİK’in "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" mesajı: Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından; bundan 3 yıl önce 2016 Yılı 15 Temmuz gecesi ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi ve Cumhuriyetimizi, aydınlık geleceğimizi hedef alan menfur darbe girişiminin üçüncü yıldönümünde, vatanın bekası için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnetle ve şükranla yâd eder; tarihin en kanlı darbe girişimine karşı göğsünü kurşunlara, tanklara, uçaklara siper ederek şanlı bir vatanın müdafası örneğini gösteren ve dünyada emsali görülmemiş bir direnişle tarihimizin en karanlık gecesini aydınlığa kavuşturan yüce milletimize saygılarımızı sunarız.